در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
باسلام خدمت کارشناس محترم بنده راننده تاکسی هستم امسال بازنشست میشم برای اینکه حداقل بگیرنباشم میخاهم ازبیمه تاکسیرانی انصراف دهم وازکارگاه دیگری بیمه بامبلغ بالاترپرداخت کنم ایادربازنشستگی تاثیری داردیاهمان بیمه تاکسیرانی راادامه بدم ممنون میشم راهنمایی فرمایید
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

محاسبه مستمری براساس میانگین دو سال آخر میباشد شما می توانید شغل خود را تغییر داده و در کارگاههای مشمول قانون کار با دستمزد متفاوت حق بیمه واریز نمایید لیکن در صورت تغییر شغل اولا باید آزمایشات و معاینات مجددا انجام دهید ثانیا باید حداقل دو سال واریز حق بیمه داشته باشید.