در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام

آیادرسال۹۷میتوان ازدوکارگاه حق بیمه داد.

بنده درسال آخربازنشستگی هستم کاراصلی بنده جزوکارهای سخت وزیان آوربوده ولی اضافه کارآن کم میباشددرنتیجه بیمه ی کمتری پرداخت میشود.

آیامیتوان ازطریق یک شرکت دیگریاازطریق خودم مابقی سقف بیمه راپرداخت نمایم.

متشکرم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

چنانچه _ در مدت دو سال آخر بازنشستگی_غیر از کارگاه محل اشتغال، از هر طریق دیگری حق بیمه خود را پرداخت نمائید، با مشکل مواجه خواهید شد و مستمری بازنشستگی شما به حداقل دستمزد کاهش پبدا خواهد کرد.