در بازنشستگی و مستمری توسط
نحوه بازنشستگی جانبازحالت اشتغال سی سال خدمت کرد چگونه می باشد
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

کلیه جانبازانی که حقوق حالت اشتغال خود را از بنیاد شهید دریافت می نمایند از تاریخ اعزام به جبهه ای که در آن اعزام مجروح شده و حسب آن مجروحیت ازکارافتاده کلی شده اند ، مستخدم تلقی شده و آغاز تاریخ برای احتساب بازنشستگی آنان می باشد و چنانچه قبل از این تاریخ سوابقی از قبیل سنوات جبهه ، خدمت سربازی و...داشته باشند  به عنوان سنوات قابل قبول بازنشستگی به آن مدت افزوده خواهد شد.

حقوق بازنشستگی شهدا ، جانبازان و آزادگان مشمول قانون حالت اشتغال ، معادل آخرین حقوق و مزایای دریافتی تعیین و هرساله متناسب با افزایش ضریب حقوق شاغلان اضافه میگردد.

مشمولان قانون حالت اشتغال هنگام نیل به بازنشستگی ازکلیه امتیازات منظور شده برای شاغلان همطراز (مانند پاداش خدمت) برخوردار می گردند.