در بازنشستگی و مستمری توسط
باسلام جانبازده درصد هستم بیست هفت سال سابقه دارم ده سال آخربیمه رانندگان برون شهری هستم میخواهم تقاضای بازنشستگی بدهم ماه چندروز به من تعلق می گیرد صافی ماه چقدربه من می دهند
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر سن شما به 60سال رسیده باشد میتوانید درخواست بازنشستگی بدهید وحقوق شما براساس میانگین دو سال آخر محاسبه میشود در ضمن اینجانب یا کارشناسان دیگر مبلغ واریزی دوسال آخر شما رو نمیدانیم که مبلغ دقیق رو اعلام نماییم چنانچه برایتان ضروری میباشد میتوانید با مدیر سایت هماهنگ نمایید و وقت مشاوره حضوری بگیرید تا به خواسته های شما جواب دقیق اراعه دهیم