در جریمه و بدهی بیمه توسط
سلام ما پارسال برج 11 و 12 روز اسفند واسه یکی از کارمندان بیمه رد نکردیم به اداره کار شکایت کرده، حالا واسه بیمه نامه زدن بیمه رد بشه ،بیمه هم واسه ما بدهکاری اورده سه برابر مبلغ حالا چیکار میشه کرد
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام معمولا بابت بيمه كه از طرف اداره كار ارسال ميشه دو برابر حداقل حقوق محاسبه ميشه اعتراض كنيد و پرينت بيمه و قرارداد كارگر رو ببريد تا كم كنن