در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (420 امتیاز)
با سلام
رای قطعی شده و فعلا قراره که اجراییه دادگاه  به کارفرما برسه حال کارفرما بازگشت به کار راقبول نکرده و راهم نداده سر کار  ایا اگه حقوق ایام بلاتکلیفی را بگیرم این ایام هم عیدی و سنوات تعلق میگیره یا فقط حق السعی هست؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

بله در ایام بلاتکلیفی که مراجع حل اختلاف صدور رای می نمایند کلیه مطالبات به کارگر قابل پرداخت می باشد از قبیل عیدی سنوات و بیمه و .....