در مفاصا حساب بیمه توسط (3,600 امتیاز)
با عرض سلام و ادب
خدمت همه بزرگواران
اگه برای دوستان مقدوره بفرمائید که اصلا فلسفه این قانون مفاصا حساب چی هست ؟ بنده درک درستی از این قانون ندارم
خیلی ممنون
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
تمامی افراد یا شركتها كه قرارداد اجاره به كارگاهها و شركتها دارن و همچنین شركتهایی كه دفتر و ملك و كارگاه و غیره خرید و فروش میكنن مكلفند كه طبق ماده ٣٧ قانون تامین اجتماعی نسبت به اخذ مفاصا از بیمه یا بعبارتی تسویه حساب با سازمان اقدام نمایند كه به همین دلیل دفترخانه اسناد رسمی در اینگونه موارد یك نامه به بیمه و یك نامه به اداره دارایی میزند كه جواب بلامانع بودن به منزله تسویه حساب میباشدضمنا دریافت كارت بازرگانی هم همین روال رادارد

بحث بعدی شركتهایی هستن كه انجام كاری را به پیمانكاران واگذار میكنند در این گونه موارد هم طبق ماده ٣٨ تامین اجتماعی پیمانكار موظف به ارائه قرارداد به بیمه بوده و همچنین كارفرما موظف است از هر پرداخت ٥ درصد بعلاوه اخرین صورت وضعیت را نزد خود نگه داشته تا پس از تسویه پیمانكار با بیمه و اخذ مفاصا از سازمان نسبت به ازاد سازی مبالغ اقدام نماید در غیر اینصورت كارفرما مسئول عواقب ناشی از اجرای ماده ٣٨ میباشد