در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,850 امتیاز)
اگر فرد متوفی کارمند اداره ای باشد، حین الفوت دارای همسر، فرزندان و والدین باشد و بعد از فوت وی اداره مربوط مبالغی از حقوق و مزایای متوفا را به صورت ماهانه یا بعضا سالانه به خانواده وی پرداخت کند، همچنین مبلغی به طور یکجا به عنوان بیمه عمر به خانواده وی پرداخت شود ، ایا این مبالغ پرداخت شده  جزوه ماترک ان مرحوم محسوب می شود و باید بین وراث حسب سهام هریک تقسیم شود، یا اینکه منحصرا متعلق به همسر و فرزندان کارمند مرحوم است؟؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

قسمت اول پرسش مربوط به حقوق و مقرری متوفاست که به افراد تحت تکفل ان مرحوم پرداخت خواهد شد و قسمت اخیر پرسش مربوط به بیمه عمر است که پاسخ ان در ماده۲۴ قانون بیمه به صراحت بیان شده است

ماده ۲۴
وجه بیمه عمر گه باید بعد از فوت پرداخت شود به ورثه قانونی پرداخت می شود مگر اینکه در موقع عقد بیمه یا بعد از ان در سند بیمه قید دیگری شده باشد که در این صورت وجه بیمه متعلق به کسی خواهد بود که در سند بیمه اسم برده شده است