در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام میخواستم بدونم سنوات خدمت من که دستمزد روزانه در سال نود و پنج سی و هفت هزار و نهصد تومان بوده چقدر میشود خیلی ممنون از راهنماییتون
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
اولا مدت خدمت خود را اعلام ننموده این اما مبلغ روزانه ضربدر 30 بعنوان سنوات خدمت یک سال مورد محاسبه قرارخواهد گرفت و مبلغ بدست امده را تقسیم بر12 و ضربدر مدت خدمت خود نمایید تا مبلغ کل سنوات شما محاسبه و تعیین گردد