در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

تاپایان سال 96 بنده 60 سالم کامل می شود. حال با داشتن بیش 24 سال سابقه تامین اجتماعی، کارفرمای دولتی من قرارداد ادامه کار مرا تمدید نمی نماید. با توجه به اینکه بنده علیرغم میل خودم بیکار می شوم، آیا برای افزایش سنوات خدمت خود می توانم 36 ماه از بیمه بیکاری استفاده نموده و بعد از سه سال با 27 سال سابقه بازنشسته شوم؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

 اشتغال در مراکز دولتی بدلیل اینکه کارفرما حق بیمه  سهم بیمه بیکاری 3درصد را به تامین اجتماعی واریز نمی نماید لذا امکان استفاده از بیمه بیکاری برای کارکنان شاغل در دستگاههای دولتی وجود ندارد