در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
در چه صورت متقاضی بیمه بیکاری می تواند تا سن بازنشستگی مشمول بیمه بیکاری می شود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام در صورتی که سن متقاضی در زمان وقوع بیکاری 55سال و بیشتر (55سال تمام) باشد با دارابودن حداقل 10سال سابقه پرداخت حق بیمه و در صورت عدم اشتغال بکار می توانند تا رسیدن به سن بازنشستگی از مقرری بیمه بیکاری بهره مند گردد. تبصره ماده 7قانون بیمه بیکاری به این موضوع اشاره دارد که افراد مسن مشمول دارای 55سال سن و بالاتر تا رسیدن به سن بازنشستگی تحت پوشش بیمه بیکاری باقی بمانند.

حال اگر فرد قبلا مدتی از مزایای مذکور استفاده نموده باشد تکلیف چیست و چه مدتی می تواند دوباره تحت پوشش بیمه بیکاری قرار گیرد؟

باتوجه به اینکه در ماده فوق الذکر اشاره ای به این موضوع نشده لذا در چنین حالتی منعی جهت برقراری وجود ندارد.