در بیمه بیکاری توسط
باسلام من 27سال سابقه بیمه دارم که 20سال ان توسط کارفرماوبقیه خویش فرما بوده.حالا هفت ماهه تویه شرکت کار میکنم که تا اخر ابان تعطیل میشه خواستم ببینم بیمه بیکاری شامل حال من میشود.قبلا هایجده ماه استفاده کردم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اگر کارگاه پیمانکاری باشد به شما بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد به کارهای که ماهیت موقت داشته باشد بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد اما اگر پیمانکاری نباشد با تنظیم دادخواست در اداره کار متبوع میتوانید به از اخذ رای نسبت به دریافت بیمه بیکاری اقدام نمایید