در قانون کار و قرارداد کار توسط (120 امتیاز)
باسلام ،در صورتی که مدیر مشمول قانون کار از دستور کارفرما سرپیچی وعلیرغم حضور در کارخانه از انجام کار خودداری نماید آیا می توان از پرداخت مزد که درقبال انجام کار است خودداری نمود .با سپاس
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
شرایط برداشت از حقوق کارگر در ماده 45 قانون کار ذکر شده است . در صورت تمرد و سرپیچی کارگر چنانچه دارای کمیته انضباطی و آئین نامه انضباط کار تائید شده هستید این امکان وجود دارد که در خصوص کارگر خاطی تصمیم گیری نمائید در غیر اینصورت مراتب طی صورتجلسه مکتوب به اداره کار محل اعلام و ثبت گردد .

موفق باشید