در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
باسلام و خسته نباشید و خداقوت
می خواستم بدونم اگر در یک حادثه رانندگی چنانچه راننده ی وسیله مقصر فوت شده باشد و در همان حادثه از وسیله ی دیگر هم دو نفر فوت شود و بعد از طی مراحل اولیه قانونی پرونده به علت فوت راننده مقصر توقف شده و به اولیاﺀ دم وسیله ی زیان دیده توقف پرونده ابلاغ شود…

 اولیاﺀ دم در این حالت باید به توقف پرونده اعتراض کنند یانه… و اگرنه پس برای دریافت دیه در ادامه کار چکار باید کرد باتوجه به اینکه راننده وسیله ی مقصر بیمه نامه شخص ثالث معتبر داشته و تمامی مدارک هم ضمیمه پرونده است
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

ذرصورت فوت هردو وسیله نقلیه ،وراث راننده بی تقصیر می توانند به استناد رای وحدت رویه شماره ۵۶۴مورخ ۷۰/۳/۲۸ هیئت عمومی دیوان عالی کشور علیه وراث راننده مقصر طرح دعوا نموده و دیه مورث خود را مورد مطالبه قرار دهند ،بدیهی است مسولیت  وراث راننده مقصر در صورتی مستقر است که راننده مقصر ،مالی از خود به جا گذاشته باشد و ورثه ترکه را پذیرفته باشند و در صورت عدم پذیرش ترکه ، مسولیت انان در حد ماترک است، چنانچه وسیله متعلق به راننده مقصر دارای قرار داد بیمه شخص  ثالث باشد  وراث راننده دیگر  پس از صدور حکم قطعی می توانند در حدود قرار داد. بیمه دیه مورث خود را از شرکت مذکور مطالبه کنند و در صورت امتناع ان شرکت از انجام تعهدات و قراردادی خود علیه وی طرح دعوا نمایند