در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام
اینجانب به مدت 4 سال به عنوان مسئول فنی در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بوده ام.

 این شرکت در طی این 4 سال بیمه اینجانب (بیمه تامین اجتماعی)  را به طور کامل رد نکرده و در حال حاضر نیز این شرکت مشغول به فعالیت نمی باشد.

آیا بعد از گذشت سه سال از پایان کار بنده ،این امکان وجود دارد که ماههایی که بیمه بنده رد نشده خود من به صورت خویش فرما یا هر شکل دیگر ممکن حق بیمه خود را واریز کنم.
با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
ایجاد سوابق به حال و آینده و گذشته با پرداخت وجه مقدور نمیباشد  فقط میتوان از طریق عقد قرارداد برای اینده بیمه خویش فرما برقرار نمود