در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
چرا گاهی در برخی مراكز درمانی نیروهای مسلح، فرانشیز برای بیمه شدگان مختلف (آجا، ناجا، سپاه و...) تفاوت دارد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
همه دفترچه های بیمه نیروهای مسلح دارای ارزش یكسان می باشند و تعهدات ساخد برای همه بیمه شدگان یكسان است

اما مراكز درمانی نیروهای مسلح گاهی فرانشیز را از نیروهای خود دریافت نمی کنند و این امر تفاوتهائی رادر مبلغ پرداختی فرد ایجادمی كندكه ارتباطی به ساخد ندارد .