در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
در بیمه نیروهای مسلح منظور از عوامل مبنای کسور بازنشستگی چیست؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
به حقوق ثابت و کلیه فوق العاده هایی که در زمان اشتغال فرد از آنها مبلغی معادل 9% به عنوان کسور بازنشستگی کسر می گردد. عوامل مبنای کسور بازنشستگی اطلاق می گردد و فوق العاده هایی مانند حق مسکن، بدی آب و هوا، مناطق کمتر توسعه یافته که از آنها کسور بازنشستگی کسر نمی شود جزء عوامل مبنای بازنشستگی محسوب نمی گردند و در دوران بازنشستگی نیز قابل احتساب در حقوق بازنشستگی نخواهد بود.