در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
نحوه محاسبه حقوق و مزایای بازنشستگان، وظیفه بگیران و مستمری بگیران نیروهای مسلح چگونه می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

حقوق و مزایای کارکنان بازنشسته، وظیفه بگیر و مستمری بگیر، با در نظر گرفتن صورت های مختلف پایان خدمت سرپرست و عوامل مشمول کسور بازنشستگی در دو سال آخر خدمت، با سه روش به شرح زیر، محاسبه می گردد.

  • محاسبه حقوق بر مبنای عوامل مشمول کسور بازنشستگی در 24 ماه آخر خدمت (برای وضعیت های بازنشستگی و اخراجی بالای 15 سال خدمت)
  • محاسبه حقوق بر مبنای عوامل مشمول کسور بازنشستگی در آخرین ماه خدمت (برای وضعیت های شاغل فوتی، جانباز حالت اشتغال و عادی، معلول خدمتی و عادی)
  • محاسبه حقوق بر مبنای فصل سیزدهم قانون مدیریت خدمات کشوری (برای کلیه وضعیت ها)

نکته مهم : در صورتی که حقوق نهایی به دست آمده در محاسبات فوق، کمتر از حداقل حقوق مصوب سالیانه باشد، حقوق فرد بر مبنای حداقل حقوق، پرداخت می گردد.