در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
وجوه قابل پرداخت به عائله تحت تکفل کارکنان اخراجی چگونه محاسبه می شود؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
عائله تحت تکفل اخراجی از حقوق و مزایا برخوردار نمی شوند بلکه وجوهی معادل سه پنجم حقوق بازنشستگی فرد اخراجی به آنان قابل پرداخت می باشد و نحوه محاسبه آن مانند بازنشستگان به شرح ذکر شده در بند بالا می باشد و پس از به دست آمدن حقوق نهایی، مبلغی معادل سه پنجم آن قابل پرداخت به عائله تحت تکفل می باشد و در صورتی که مبلغ سه پنجم کمتر از حداقل حقوق مصوب سالیانه باشد معادل حداقل حقوق به عائله وی پرداخت می گردد.