در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
سلام مدارک تشکیل پرونده برای نقص عضو شاغل در نیروهای مسلح چیست
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

مدارک تشکیل پرونده برای نقص عضو شاغل در نیروهای مسلح

  • اصل و کپی کامل شناسنامه وکارت ملی حادثه دیده
  • اصل یا کپی برابراصل حکم کارگزینی تعیین نوع حادثه (عادی،حین خدمت،شهادت) جهت آجا و ودجا
  • اصل یا کپی برابراصل نامه کارگزینی تعیین نوع حادثه (عادی،حین خدمت،شهادت) جهت ناجا وسپاه
  • اصل صورتجلسه شورای عالی پزشکی تعیین درصد ازکارافتادگی
  • اصل یا کپی برابر اصل فیش حقوقی ماه حادثه یا ماه قبل
  • اصل یا کپی برابراصل صورت سانحه
  • کپی برخی ازمدارک پزشکی ( ام آر آی ، خلاصه وضعیت پرونده بیمارستانی، شرح عمل و ... )
  • شماره حساب بیمه شده از یکی از بانک های سپه یا انصار یا قوامین

تذکر: درمورد کارکنان وظیفه ، ارائه تصوير آخرین مدرک تحصیلی الزامی است .