در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
نحوه محاسبه و پرداخت حق اولاد در بیمه نیروهای مسلح چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

حق اولاد مبلغی معادل 210 برابر ضریب ریالی سالیانه به ازای هر فرزند تحت تکفل می باشد که به بازنشستگان، وظیفه بگیران دارای فرزند و مستمری بگیران پرداخت می گردد.
تبصره1 : حق اولاد به تعداد کلیه فرزندان تحت تکفل قابل پرداخت می باشد و هیچ محدودیتی برای تعداد فرزندان تحت تکفل وجود ندارد.
تبصره2 : حق اولاد اعضای هیئت علمی مبلغی معادل 15 برابر ضریب ریالی مصوب سالیانه اعضای هیئت علمی با رعایت شرایط فوق خواهد بود.