در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
نحوه محاسبه و پرداخت حق تأهل چگونه است؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

حق تأهل مبلغی معادل 810 برابر ضریب ریالی سالیانه می باشد که به بازنشستگان و وظیفه بگیران دارای همسر و همسر متوفیان پرداخت می گردد.

تبصره1 : در صورتی که سرپرست دارای بیش از یک همسر باشد فقط یک حق تأهل قابل پرداخت می باشد.

تبصره2 : حق تأهل اعضای هئیت علمی مبلغی معادل 57 برابر ضریب ریالی مصوب سالیانه اعضای هیئت علمی با رعایت شرایط فوق خواهد بود.