در بیمه نیروهای مسلح توسط (650 امتیاز)
زمان شروع تعهدات سازمان بیمه نیروهای مسلح برای بیمه شدگان اصلی( قطعی) چگونه می باشد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
زمان شروع تعهدات ‌سازمان برای بیمه شدگان اصلی با ارسال اطلاعات وكسر حق بیمه درمانی وبرای سرپرست ازتاریخ استخدام ،برای همسر ازتاریخ عقد رسمی وبرای فرزند ان ازتاریخ تولد می‌باشد. نكته: چنانچه تولد فرزندان یا ازدواج همسر قبل از تاریخ استخدام سرپرست مرد باشد، زمان شروع تعهدات سازمان از تاریخ استخدام سرپرست خواهد بود.