در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (150 امتیاز)
بهترین بیمه عمر چه مشخصاتی داره و مشیه به بیمه ها اعتماد کرد؟ و اینکه میتونیم پول خود را برداشت کنیم؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اینکه بهترین بیمه عمر چیه،باید بدونین که درجه اول سطح توانگری مالی شرکت بیمه ای که باهاش قرارداد میبندین در چه رتبه ایه.

دوم اینکه از نظر پرداخت خسارت به بیمه شدگانش چقدر سرعت عمل داره.

سوم اینکه از نظر پوششی،چه مزایایی نسبت به بیمه های دیگه داره.

و چهارم اینکه از نظر میزان سوددهی بیمه نامه،در بخش سود مشارکت در منافع ،چقدر موفق عمل کرده.

و اینکه نماینده ای که بعنوان مشاورتون بشما مشاوره و راهنمایی میده،چقدر کارش رو بلده و چقدر میتونه به شما سرویس بده.

از نظر پوششی و امکانات و آپشن های بیمه ای،با احترام به سایر شرکت های همکار،بیمه پاسارگاد از سال ۱۳۹۱ تاکنون، در ارایه این پوشش ها و خدمات در حال حاضر سرآمد همه شرکت هاست.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه میتونین همه روزه از ساعت ۱۹/۳۰ الی ۱۸/۰۰ جهت دریافت مشاوره رایگان،تماسی با بنده داشته باشید.