در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
میخوام بدونم ایابیمه پاسارگارد ازطرف بانک مرکزی تعیدشده یانه وچه کسی این اطمینانوبهمون میده که بعدازسرمایه گزاری وبعدگزشت چندین سال سرمایمون به همراه سودش بهمون برمیگردونن .؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
دوست عزیز بیمه های عمر همه از سوی بیمه مرکزی مورد تایید میباشند و تحت نظارت آن میباشند.از سویی بیمه های عمر سود تضمینی دارند که بیمه مرکزی پرداخت میکند ،همینطور 50 درصد حق بیمه های عمر نزد بیمه مرکزی میباشد.در حال حاضر بیمه های عمر در ایران رشد خوبی داشته اند و در آینده بازار بسیار خوبی را دارد پس به هیچ وجه عملی انجام نمیدهد که این همه بازار خوب بیمه ای را ازدست بدهد و بهترین محصول را ارائه خواهد داد.