در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)

سلام بنده 5نفر از اعضاي خانواده ام را ازبيمه عمرتوسعه به مدت 6سال واربزبيمه كرديم كه همه اش برابر فيشها موجوداست ولي از زمان وضعيت بيمه توسعه كسي جوابگويمان نيست وبلاتكليف ماندم بنده خدمت همه ي كساني كه ميخواهند بهترين بيمه را انتخاب بيمه اي است كه اين پولهاي زبان بسته را درحسابشان نگه دارندوبادست خودشان ميدهند ومثل من سرگردان ميمانند .همه ش دروغ است وتبليغات خواهشمندم قول اين بيمه هاي عمر بي مسئوليت را نخورد خودتان اندوخته كنيد ودراينده خودتان بخورد ومثل بنده گرفتارنشويد والسلام

1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

كاملا حق با شماست تنها كساني كه اين بين ضرر كردن شما به عنوان مشتري هستين

اما بايد بگم بعد از جلوگيري فعاليت بيمه توسعه نه ورشكستگي كل دارايي بيمه توسعه طبق قوانين بيمه مركزي بعد از مراحل اموري اداري و انتقال اموال به بيمه ايران شما ميتوانيد بيمه عمر خودتونو در بيمه ايران ادامه بدين و در صورت تصميم به بازخريد طبق اخرين اطلاع نصف اموال بيمه توسعه انتقال پيدا كرده و نصف ديگه در حال اجراست و مطمئن باشيد حق به حق دار ميرسه ولي گفتم اين بين باز هم شما ديرتر به پولتون ميرسين

اما دوست من ،من كارم بيمه هست و روزانه ميبينم و ميشنوم مسير زندگي يك خانواده از بيمه عمر كه سرپرست اون خانواده فوت كرده چقد تغيير كرده

اون سرپرستي كه از كار افتاده شده و با پول بيمه عمر شرمنده زن و بچه نميشه

ووووو

شما كشورو يك هفته بدون بيمه در نظر بگير چ اتفاقي ميوفته؟؟!

گنه كرد در بلخ آهنگري به شوشتر زدن گردن مسگري