در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در رابطه با بیمه عمر کدام بهتر هست ؟ومثل بیمه توسعه کلاهبرداری نباشه؟ از کجا بفهمیم که بیمه بعد ده سال مقید هست که انچه گفته رو اجرا کنه ؟به بانک مرکزی وبیمه مرکزی هم که زیاد امید نیست همین الان موسسه ثامن تحت نظر بانک مرکزی بود پول مردم رو نمیده من میخوام که بدونم چه جوری باید اعتماد کنم به بیمه عمر ممنون
6 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود بر شما چه تضمینی باعث رفع نگرانی شما میشه؟؟؟ آنچه که مسلمه به دستور بیمه مرکزی بیمه ایران با در دست گرفتن بخشی از سرمایه توسعه خسارت بیمه عمر و ثالث را پرداخت کرده و ضمنأبیمه توسعه به هیچ عنوان کلاهبرداری نکرده و صرفا بعلت رکود بازار کمی به مشکل خورده بود .
با سپاس