در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (870 امتیاز)
سلام.تعداد شرکت هایی که بیمه عمر صادر می کنند چندتاست؟به قدری زیاد است که هر چه می شمارم بازم هست؟کسی اطلاع دقیقی داره؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در حال حاضر تعداد ۳۱ شرکت بیمه در  سرزمین اصلی در حال فعالیت می باشند و همه بیمه عمر صادر می کنند،ولی همه شرکتهای بیمه بطور تخصصی در زمینه بیمه عمر کار نمی کنند.

بیمه کارآفرین،اولین و قدیمی ترین شرکت در این زمینه بوده،لکن بیمه پاسارگاد در این زمینه بیشتر و بهتر عمل نموده است،بطوریکه این شرکت با دارا بودن بیش از ۹۰۰۰ نماینده فروش در این زمینه و صدور بیش از ۱/۵ میلیون بیمه نامه طی یک دهه فعالیت مستمر و موفق خود،ونیز در زمینه ارایه پوششها و خدمات بیمه ای،برترین شرکت از نظر بیمه مرکزی در این زمینه شناخته شده است.

شرکتهای دیگری نیز که در این زمینه فعالیت بیشتری دارند عبارتند از :

بیمه سامان

بیمه ایران

بیمه پارسیان

بیمه ما