در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (210 امتیاز)
استاد ببخشید این سوال رو یه بارپرسیدم ولی جوابش رو به طور کامل متوجه نشدم ویه بار دیگه میگم .ببخشید که مدام مزاحم میشم.

من یه برگه ای که خودم (به خواسته کارفرما) نوشتم : کلیه حقوق ومزایا رو دریافت کرده ام ودر اخر متن هم اون را امضا واثر انگشت زدم.

ولی چون به کارفرما اعتماد نداشتم ومی دونستم یه روزی می تونه ازاین برگه به عنوان مدرک استفاده کنه بنابراین امضا واثرانگشت رو دستکاری کردم.

یعنی به جای امضای خودم از یه امضای دیگه استفاده کردم وهمچنین اثرانگشت رو مخدوش زدم.(پوست انگشتم رو با چسب قطره ای پرکردم).

که اگه یه وقتی خواست اقدام بکنه من این امضا واثر انگشت رو انکار بکنم.

اخه بی کس قبل از اینکه مطالبات رو بده متن تسویه حساب با امضا واثرانگشت از کارگرا میگیره.

حالا می خواستم بپرسم(البته بازم ببخشید مزاحم میشم)

1_این برگه تسویه حساب که متن هم داره ومتنش روخودم نوشتم ولی اثرر انگشت وامضا اصل نیست(یعنی دستکاری کردم)می تونه برای کارفرما مدرک به حساب بیاد؟

2_این متن رو خودم نوشتم ولی امضا واثرانگشت رو دستکاری کردم میتونم بعدا انکار بکنم یا نه؟

3_اصلا این دستکاری میتونه برای من مشکل درست بکنه یا نه .       با تشکر فراون.
3 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه برگه را امضا نمودید و با خط خودتان نوشتید و در این برگه رقم بابت مقدار پرداختها مشخص نباشد فاقد اعتبار بوده و در مراجع حل اختلاف مورد قبول نمی باشد.