در قانون کار و قرارداد کار توسط (90 امتیاز)
با سلام

آیا کارفرما میتونه بعضی از پرسنل شرکت را به ساختمان دیگری که به اجاره گرفته است بدون فاصله زیاد از محل اصلی شرکت منتقل نماید؟

با توجه به اینکه اون مکان رو به اداره کار جهت بازرسی و. . . معرفی نکرده اند

و در صورت بروز حادثه آیا شاغل در واحد اجاره ای مشمول حمایتهای وزارت کار میشود؟
2 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
محل اقامتگاه شرکت یا کارگاه محل قید شده در قرارداد کار است. جابجایی محل کار از مصادیق تغییر شرایط کاری است که کارگر امکان تنظیم دادخواست برای این موضوع را دارد. تغییر محل کار بایستی به سازمان بیمه و به جهت تغییر کد کارگاهی انجام شود تا در صورت بروز حوادث احتمالی خللی در دریافت خسارت پیش نیاید.