در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من قصد دارم لوازم یدکی خودرو وتعمیرگاه تاسیس کنم وتعداد 30نفر مکانیک خودرو را که پروانه کسب هم دارنند که بعضی از انها بیمه تامین اجتماعی هستند وبقیه بیمه نیستندبه عنوان کارگر وبه صورت سیار درسطح شهر خدمات بدم ایا امکانش هست
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
با توجه به سیار بودن کارگران شما .میتوانید به شعبه ای که به دفتر شما نزدیک میاشد مراجعه و نسبت به نامنویسی پرسنل اقدام ووبازرسی صورت گرفته ونسبت به ارسال لیست اقدام نمایید در صورت نبود کارگران در زمان بازرسی میتوانید با تما مدارک پرسنل  بهمراه پرسنل به واجد بازرسی قبل از ساعن ۹صبح مراجعه وموضوع را عنوان نمایید