در لیست بیمه توسط
سلام خدمت عزیزان
من توی یه شرکتی امورات حسابداریشو انجام میدم که متاسفانه امکان بیمه کردن بخاطر نداشتن پروانه کسب برای کارفرما مقدور نیستش.میخواستم بدونم چطور میتونم واسه بیمه ثبت نام کنم منم؟
ممنون از راهنماییاتون
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
کارفرمایان دارای شخصیت حقیقی

کارفرمایان دارای شخصیت حقیقی به دو صورت شناخته میشوند:
1 -کارفرمایان دارای اجازه کار: فردی که پروانه کسـب، پروانه تأسـیس
یا بهره برداری به نام وی صادر شده باشد.
2 -کارفرمایـان فاقـد اجـازه کار: فـرد یـا افـرادی کـه دارای مـدارک ذیل باشند:
-سند اجاره رسمی
-سند مالکیت اعم از رسمی، صلح حقوق و دعاوی
-آرای مراجع قضایی مبنی بر مالکیت یا اجاره کارگاه
-اجاره نامه عادی (در صورت ارائه در زمان فعالیت و تأیید بازرس)
-شراکت نامه های عادی و محضری
-وکالت نامه بلاعزل
-گزارش بازرسی
-تأییدیه اتحادیه های صنفی یا مجمع امور صنفی مربوطه