در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
پس از فوت کارفرمای کارگاه و اخذ گواهی انحصار وراثت ومتعاقباً دریافت پروانه کسب صنفی به نام یکی از وراث با درج "بارضایت وراث " آیا سایر وراث شاغل در کارگاه بعنوان بیمه شده تلقی خواهند شد ؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام باتوجه به قانون نظام صنفی وبخشنامه ١٩جدید درآمد چنانچه در پروانه صادره بنام احدی از وراث درج گردد(با رضایت شریک) درآنصورت هریک از وراث کارفرما محسوب و رابطه حقوق بگیری فیمابین آنان متصورنبوده وبیمه شده محسوب نمی گردند و بیمه پردازی آنان با رعایت تبصره ٥ قانون اصلاح قانون تامین اجتماعی و برخی قوانین مصوب ٨٧/٤/٨ موضوع بخشنامه شماره ٩مشترک فنی ودرآمد خواهد بود .