در لیست بیمه توسط
با سلام و احترام،

بنده حدود 2 سال است به عنوان کارمند در یک انتشارات مشغول به کار شده و بیمه شده ام. از سوی دیگر قصد راه اندازی یک تولیدی لباس را دارم که برادرم در شهری دیگر مشغول شود و می خواهم برای او لیست بیمه رد کنم. تولید لباس تنها همان یک نفر کارگر را دارد.

آیا چنین اقدامی منع قانونی دارد؟ آیا راهی برای این همزمان کسی هم کارفرما باشد و در جایی دیگر کارمندغ وجود دراد؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه کد بیمه های جدید به صورت کشوری ثبت می شود به احتمال زیاد خطای تداخل برای شما صادر شده و امکان اینکه هم کارفرما و هم کارگر باشید رو نمی دهد