در لیست بیمه توسط
با سلام و احترام

ضمن تشكر از پاسخ جنابعالي در مورد اينجانب كه عرض كرده بودم خانمي ٤٠ ساله با ١٨ سال سابقه هستم و شما فرموده بودين كه اين ٢ سال مابقي براي بازنشستگي بايد بيمه شركتي ( اجباري ) باشد ، ميخواستم ببينم شما آيا جايي رو ميتونين معرفي بفرمايين كه بيمه من را يكجا براي ٢ سال يا ماه به ماه رد كنن تا اين ٢ سال من جبران شود ؟ به نوعي بتونم اين ٢ سال را بخرم ؟ ميشه راهنمايي بفرماييد .

جهت اطلاع آخرين حقوق من ٣٤٠٠ ميليون تومان با پرداخت حق بيمه حدود ١١٠٠ ميليون مي باشد .

با تشكر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام... پیرو سوال وجواب قبل به استحضار میرسد:امکان خرید سابقه بیمه نمیباشد.ولی میتوانید باشروع بکار و واریز حق بیمه شخصا اقدام نمایید.