در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

من یک شرکت نرم افزاری ثبت کردم و در حال حاضر هم هیچ نیروی کاری ندارم و خودم به صورت پروژه ایی و در خانه و با  عنوان شرکتم کار می کنم. ایا می توانم زیر مجموعه شرکت بیمه اجباری رد کنم؟ حداقل تعداد افرادی که باید بیمه ارسال شود چند نفر است؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
سلام ،اگر منظورتان بیمه اجباری برای خوتلن است خیر ولی در صورتیکه کارگر حقوق بکیر داشته باشید می بایست بیمه اجباری نماید وبرای جذب نیرو برای شرکت سقفی ندارد هرچند کارگرداشته باشید می توانید بیمه اجباری نماید