در لیست بیمه توسط
با سلام
ما ۲ شرکت هستیم که مشترکا مکانی رو برای کار اجاره کردیم و هر کدام کارکنانی جدا داریم
شرکت ما فضایی که بهش اختصاص گرفته خیلی بزرگه و فضای اضافی زیاد داریم و میخوایم بخشی از این فضا رو به یه تیم یا شخص یا چند نفر دیگه اجاره بدیم...
سوالم این بود که ما دو شرکت بیمه کارکنانمون رو میریزیم با این حال آیا این تیم جدید که میاد و ما باهاشون قرارداد میبندیم قطعا شرکت نخواهند بود و گروه نهایتا ۲ الی ۳ نفره هستن که بیمه ای هم واریز نکردن و نخواهند کرد معمولا گروه های نوپا هستن! اینها شرایطشون چطور میشه!؟ راهکاری هست که که اینها به ما ارتباطی از نظر بیمه ای نداشته باشن؟ و این که چطور من از جواب این سوالم میتونم با خبر بشم تشکر...
1 پاسخ
توسط
اگر قرارداد و سند اجاره تنظیم شود با ارائه اجاره نامه مربوط به کارگاه به سازمان تامین اجتماعی، آن گارگاه شخصیت مستقل حقوقی و بیمه ای محسوب شده و موظف است خود بیمه را پرداخت نماید. البته پس از پایان قرارداد اجاره باید مفاصاحساب بیمه ای از مستاجر اخذ نمایید.