در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
اگر توسط افراد ناشناس، به یک خودرو خسارت عمدی وارد گردد، از زمان وقوع تا پرداخت چه مراحلي طي خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
در صورتی که خسارت‌های وارده به خودرو زيان‌ديده، بصورت عمد و توسط افراد ناشناس صورت بگیرد، بستگی به نوع حادثه (انفجار، آتش‌سوزی، پاشیدن مواد اسیدی و...)، ذينع بيمه مي‌تواند با ارائه نیابت حقوقی و قضایی به شرکت بیمه برای پیگیری موضوع و بازیافت خسارت از مقصران و عاملان حادثه، از محل بیمه بدنه اتومبیل خود، خسارت را جبران نمایید.

در این گونه حوادث در هر صورت می‌بایست ابتدا با عوامل پلیس 110 جهت تنظيم گزارش تماس حاصل شده باشد، که بستگی به نوع حادثه به عوامل مربوطه دیگر مانند آتش‌نشانی هماهنگ‌های لازم صورت می‌گیرد.

به فرض مثال:

چنان‌چه خودرو توسط فرد ناشناس به وسیله مواد اسیدی آسیبی ببیند ابتدا با پلیس 110 تماس حاصل خواهد شد سپس عوامل انتظامی در صحنه مبادرت به تنظیم گزارش می‌نمایند پس از گزارش مالک می‌بایست جهت تنظیم شکوائیه علیه فرد ناشناس به کلانتری محل حادثه مراجعه نماید و چنان‌چه پرونده به مراجع قضایی ارجاع داده شود نسبت به تنظیم دادخواست اقدام می‌نماید.

پس از انجام مراحل اولیه طی مدت 5 روز در صورتی که بیمه بدنه خودرو شما پوشش پاشیدن مواد اسیدی را دارا باشید نسبت به تشکیل پرونده در بیمه اقدام نمائید.

1- تماس با پلیس 110 و تهیه گزارش توسط افسر پلیس راهور.

2- حضور عوامل آتش‌نشانی، در صورت وقوع حریق و تهیه گزارش آن. (فرض حريق مورد بيمه)

3- مراجعه به کلانتری یا پاسگاه انتظامی محل وقوع حادثه برای تنظیم و تقدیم شکوائیه.

4- عدم سازش و مصالحه با مسبب وقوع حادثه. (در صورت استفاده از بيمه بدنه)

5- مراجعه به شرکت بیمه برای تشکیل پرونده خسارت.

6- اعطای نیابت و واگذاری حقوق قانونی بیمه‌گذار به بیمه‌گر، بعد از دریافت خسارت از شرکت بیمه.