در دیه و بیمه خودرو توسط (3,660 امتیاز)
در صورت پیدا شدن ماشین پس از سرقت پول پرداختی بیمه در بیمه بدنه چه می شود
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام در خسارت کلی بیمه بدنه، چنانچه تا يكسال پس از پرداخت خسارت وسيله نقليه سرقت شده پيدا شود بيمه گر موظف است آن را با رعايت آيين نامه بازيافت خسارت مصوب شوراي عالي بيمه به فروش رساند و سهم بيمه گذار از مبلغ بازيافتي را با توجه به درصدي كه از خسارت پرداختي كسر كرده است به وي پرداخت نمايد.