در مفاصا حساب بیمه توسط (140 امتیاز)
با سلام.
ما یه شرکت مهندس مشاور هستیم که اکثر کارهامون با قرارداد انجام میشه.
اما بعضی کار ها طرف حساب یه شرکته و از ما تاییدیه میخواد و قراردادی هم نداره، ما فقط کار رو انجام میدیم و براشون فاکتور میزنیم و پول رو میگیریم. ضمناً همه افراد شرکت در لیست بیمه دفتر مرکزی هستن.
1- شرکت های پرداخت کننده از ما مفاصا حساب خواستن.
2- بیمه بابت هر فاکتوری که ما صادر کردیم(که در آن زمان بیمه پرسنل کامل از دفتر مرکزی رد شده و کارگاه بدهی نداشته) مبلغی معادل 16.67% از ما مطالبه کرده.

با توجه به موارد بالا، خوشحال میشم پاسخ من رو بدید.
ممنون
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

طبق قوانین سازمان تامین اجتماعی ضریب محاسبه قراردادهای مهندسین مشاور (1+1/9)*15 درصد می باشد که رویهم 16.67 درصد می شود. مگر اینکه واگذارنده کار گواهی نماید که بخشی از کار بصورت مکانیکی انجام شده است که در صورت تایید توسط تامین اجتماعی آن قسمت با ضریب 7*(1+1/9) که میشود 7.8 درصد محاسبه میگردد

 در صورت نبود قرارداد هم می توان براساس فاکتورهای صادره محاسبات انجام پذیرد.

فایل بخشنامه مربوطه درذیل امده است:

بخشنامه اصلاح دستورالعمل حق بیمه پیمانکاران و مهندسین مشاور