در مفاصا حساب بیمه توسط (170 امتیاز)
با سلام واحترام
در قراردهایی که هم شامل تامین لوازم هست و هم اجرت و دستمزد انجام کار میتوان فاکتور فروش لوازم را به صورت جداگانه صادر کرد و ارزش افزوده ان را پرداخت نمود به طوریکه در گزارش به تامین اجتماعی مشمول بیمه نشود و تنها به نبلغ دستمزد بیمه تعلق گیرد؟ درصد کسر بیمه چه میزان هواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

قیمت مصالح انحصاری ، اختصاصی ، آسانسور و تاسیسات ، ماشین آلات ، آهن آلات در قرارداد سوله سازی که تهیه ان در اختیار واگذارندگان کار است ، پلرچه در قراردادهای دوخت و دوز و آسفالت در قراردادهای جاده سازی ، موکت ، کف پوش  کابینت که توسط کارفرما تهیه می گردد به عنوان مصالح تلقی نشده و حق بیمه از آن کسر نمی گردد .

اکثر موارد غیر از موارد بالا را باید در محاسبه بیمه لحاظ کرد .

با تشکر