در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

آیا به فاکتور های فروش که در آن ایتم مجزای  نصب و راه اندازی هم وجود دارد حق بیمه تعلق میگیرد. و اینکه کار بصورت فاکتوری انجام می گردد و قراردادی وجود ندارد

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
فاکتورهای که علاوه بر خرید کار اضافی بر روی آنها انجام شده باشد حق بیمه تعلق خواهد گرفت و به ماخذ 7 درصد به کل مبلغ به اضافه یک نهم بیمه بیکاری حق بیمه محاسبه میگردد.( مبلغ خرید مواد اولیه و پخت غذا با هم ) یا ( مبلغ خرید آسفالت و پخش آن ) یا ( مبلغ خرید و نصب دوربین مداربسته باهم )

ولی اگر مبلغ خرید در فاکتور مشخص شده باشد و مبلغ نصب و راه اندازی هم جدا مشخص شده باشد مبلغ خرید معاف و مبلغ نصب و راه اندازی مشمول 15 درصد به اضافه یک نهم بیکاری محاسبه میگردد.