در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

سلام و عرض خسته نباشد خدمت تمامی کارشناسان و مشاوران محترم بیمه

شرایط عمومی بیمه عمر چیه

3 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
بیمه عمر یک قرارداد مدت دار است که سلامتی فرد، موضوع آن است و فرد تحت پوشش بیمه ایست و در انتهای قرارداد تمامی پول هایی که سال به سال به بیمه داده را با سودش باز پس میگیرد.

شما هم به صورت منظم و خورد سرمایه گذاری می کنید و هر عاملی که این سرمایه گذاری را تحت خطر قراردهد با پوشش های بیمه ای بخشی از آن یا همه آن جبران می شود.

شرایط بیمه عمر پاسارگاد را می تونید تو کانال زیر بررسی کنید.