در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (7,050 امتیاز)
سلام

آیا معلول جسمی حرکتی می تواند تحت پوشش بیمه عمر قرار بگیرد ؟ با نماینده بیمه آسیا صحبت کردم گفتند که نمیشه بیمه عمر شد... آیا شرکت بیمه ای هست که کسی که رماتیسم مفصلی دارد و معلول جسمی - حرکتی است را بیمه عمر کند ؟ ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

پاسخ شما مثبته،ولی برای کسی که این شرایط رو داره،قطعا پوشش زیادی بهش نمیدن.

تمام این مواردی رو که فرمودین رو باید در پرسش نامه قید کنین،حق بیمه رو هم واریز میکنین.

تنها کسی که میتونه به شما بگه که چقدر به ایشون پوشش میدیم،مدیر بیمه های اشخاص و پزشک معتمد شرکت بیمه پاسارگاد هست.

در صورت تمایل،تماس بگیرین تا بیشتر راهنمایی تون کنم.