در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
در تصادفات در چه صورت مي‌توان خسارت را از محل بيمه بدنه پرداخت نمود؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
يكي از مورادي كه بيمه‌گذار يا ذينفع مي‌تواند از اين مزايا استفاده نمايند اين خواهد بود كه، در آن تصادف به ميزان سهم تقصير يا بصورت كامل مقصر تشخيص داده شده و يا خسارت وارده به خودروي زيان‌ديده بيش از سقف تعهد مالي (بيمه شخص ثالث) مقصر باشد يا به نحوي ديگر حادثه حقوقي شده باشدكه دارنده بيمه بدنه مي‌تواند با طي مراحل ذيل خسارت پرداخت گردد:

1- اعلام خسارت به شرکت بیمه، حداکثر ظرف مدت پنج روز از تاریخ حادثه یا از تاریخ اطلاع بیمه‌گذار از وقوع حادثه.

2- اعلام حادثه به مراکز پلیس انتظامی و راهور و أخذ کروکی پلیس. (با توجه به نوع حادثه كه در ادامه بيشتر توضيح داده خواهد شد)

3- مراجعه زیان‌دیده به شرکت بیمه برای تشکیل پرونده. (در خسارت‌هاي حقوقي اصل جانشيني رعايت گردد)

4- انتقال خودرو به تعمیرگاه مجاز یا پارکینگ شرکت بیمه.

5- بازدید خودرو توسط کارشناس بیمه‌گر و ارزیابی خسارت.

6- بازسازی و تعمیر کامل خودرو.

7- بازدید سلامت خودرو توسط کارشناس بیمه‌گر و ثبت آن در پرونده خسارت.

8- دریافت چک خسارت از شرکت بیمه.

لازم به ذكر است رويه پرداخت خسارت در بيمه بدنه در اكثر شركت‌ها متفاوت مي‌باشد و بعضي از شركت‌ها ممكن است پرداخت خسارت را موكول به بازسازي كامل نمايند و در بعضي از شركت‌ها بلافاصله پس از بازديد، خسارت را پرداخت و اعلام نمايند پرداخت خسارت بعدي منوط به بازديد سلامت خودرو قبل از وقوع هرگونه حادثه‌اي خواهد بود، در اين خصوص ترتيب اولويت بندهاي 7 با 8 بر عهده مدير بيمه‌هاي اتومبيل خواهد بود.