در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
در بيمه بدنه سقف پرداخت خسارت چه مبلغي خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
اگر اتومبیل به قیمت واقعی بیمه شده باشید، سقف تعهدات بیمه‌گر، معادل سرمايه بيمه شده خودرو خواهد بود. البته، در هر بار پرداخت خسارت، مبلغی (درصدی از خسارت) به عنوان فرانشیز، از مبلغ تعیین شده کسر خواهد شد.

در صورت وقوع خسارت کلی (توتال‌لاس) یا سرقت کلی خودرو، ضمن اینکه درصدی، به عنوان فرانشیز کسر می‌گردد و بیمه‌نامه ابطال خواهد شد.

(طبق رويه بعضي از شركت‌هاي بيمه پس از پرداخت هر بار خسارت ميزان خسارت را از سرمايه يا همان سقف تعهد كسر نموده و در خسارت بعدي سقف سرمايه عبارت است از سقف سرمايه مندرج در بيمه‌نامه منهاي خسارت پرداخت شده قبلي، مگر اينكه بيمه‌گذار پس از هر بار خسارت اقدام به صدور الحاقيه افزايش سرمايه نماييد)