در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام
بالاخرت اینجانب بعد از شش هفت ماه موفق به دریافت رای هیت حل اختلاف  مبنی بر 50 میلیون شدم . کارفرما حدود یکماه هست که برای پرداخت وعده وعید میدهد . درصورت دریافت نامه اجراییه از اداره کار ؛ لطفا مراحل و زمان بری  اجرا را در مرجع قانونی ذکر کنید.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
در صورت دریافت اجراییه و عدم پرداخت رای توسط کارفرما با معرفی مال و حساب بانکی میتوانید توقیف اموال کارفرما را مورد درخواست قرارداده و نسبت به دریافت طلب خود اقدام نمایید