در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
سلام

من از کارفرما شکایت کردم و همه چیز تموم شد و اداره کار بهم یک نامه اجراییه داده که ظاهرا باید ببرم دفاتر الکترونیک قضایی و اجرا بزارم.

تمام حقوق من رو اداره کار نزدیک 500 هزار تومان محاسبه کرده و متاسفانه نشد برم اعتراض بزنم ولی با این حال من اگر بخوام اجرا بزارم اولش باید حدود 100 تومن به دفتر خدمات الکترونیک بدم و بعدش باز برای اجرا نیم عشر بدم و آخرش هیچی برام نمیمونه !

بنظرم شما از خیرش بگذرم یا میشه یک جوری درخواست اجرا رو با دریافت خسارت ادغام کرد ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
بنده از هزینه دفتر خدمات الکترونیک قضایی اطلاعی ندارم اما نیم عشری که فرمودید مربوط به کارفرما می شود که باید پرداخت کند.