در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)
سلام  من یه سوالی دارم من حکم قطعی رو از اداره کار بگیرم برای اجراییش چیکار باید بکنم؟به کلانتری برم؟چه جوری باید اقدام کنم؟کمک کنید مرسی
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام پس از صدور حکم اداره کار که قطعیت پیدا کرده برای اجرای آن باید به دادگستری واحد اجرای احکام مراجعه نمایید ودرخواست اجراییه بنمایید واجراییه را به تامین اجتماعی وشخص مقابل تحویل دهید