در دیه و بیمه خودرو توسط
کامیونی در سال 90 خریداری شده و سند آن به نام مادر خانواده بوده است.

 در ابتدا فرزند ارشد خانواده بیمه بدنه را بدلیل اینکه راننده خودرو بوده بنام خود صادر نموده و دو سال بهمین منوال ادامه یافته و بیمه بدنه نیز ۲ سال عدم خسارت دارد حال در اواسط سال دوم مادر خانواده سه دانگ خودرو را به نام فرزند دوم خود انتقال قطعی نموده است ولی بیمه بدنه کماکان در سال سوم نیز به نام فرزند ارشد که از نظر قانونی هیچگونه مالکیتی در خودرو ندارد صادر گردیده حال با توجه به رضایت فرزند ارشد میتوان بیمه نامه را به نام فرزند دوم و یا مادر خانواده که هر کدام مالکیت ۳دانگ خودرو را دارند انتقال داد و تخفیفات نیز لحاظ گردد؟
1 پاسخ
توسط
با رضایت کتبی برادر ارشد می توانید تخفیفات را منتقل نمایید و پس از انتقال تحت هیچ شرایطی دیگر تخفیف به برادر ارشد منتقل نخواهد شد.